1/2 pension

Halbpension

Halfpension

Half board

Chambres

Kamers

Zimmer

Rooms

Tarifs

Preisliste

Tarieven

Tariffs

Tourisme

Tourism

Tourismus

Toerisme

Liens

Links

Links

Links

Home

Accès

Access

Access

Locatie

Avis Clients

#Customers reviews

#Customers reviews

#Customers reviews

Les chambres

Zimmer

Kamers

Rooms

Infos légales

Legales notices

Legales notices

Legale notices

Le restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Hôtel

Hotel

Hotel

Hotel

Infos +

Infos +

Infos +

Infos +

 • Hôtel Providence Egliseneuve d’Entraigues

 • Hôtel Providence Egliseneuve d’Entraigues

 • Hôtel Providence Egliseneuve d’Entraigues

  You are here >> Hotel
  Hôtel de la Providence

  Met gepaste trots laten wij graag weten van TRIPADVISOR het CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID 2017 te hebben ontvangen! Wij danken al onze gasten die ons deze fantastische prijs hebben bezorgd met hun vele lovende commentaren!

  ​Neemt u een minuut of twee om onze nieuwe video te bekijken. Het belooft u alvast een heerlijk vakantiegevoel te krijgen van wat de prachtige Auvergne en ons bedrijf u kunnen bieden! 

  Als u rechtstreeks bij ons boekt, ontvangt u onmiddelijk € 5,00 korting op onze kamerprijzen!

  ​Profiteer nu van onze LAAGSEIZOEN tarieven van 10 september tot 22 december 2018 en van 6 januari to en met 30 april 2019. Deze promotionele tarieven gelden van zondag tot en met donderdag, maar soms ook in het weekend. U vindt ze onder het kopje Tarieven. De Laagseizoen tarieven zijn niet verenigbaar met andere voordeeltarieven of kortingen.

  “Hôtel de la Providence” is gelegen in het stadje Egliseneuve d’Entraigues zelf, in het hart van het vulkaanpark van de Auvergne. Alexander et Anita Poustylnikoff ontvangen u in een gezellige en huiselijke sfeer. Zij verzorgen tevens de bar en de keuken waar veel met verse ingrediënten uit de streek wordt gewerkt. Het restaurant is ingericht in de authentieke wachtruimte voor passagiers. Het gebouw was rond het jaar 1900 een halte- en wisselstation voor de postkoets en ademt de geschiedenis van weleer, evenals het dorp. Een plek waar de tijd heeft stilgestaan!

  Voor uw zomer- of wintersportvakantie in de prachtige natuur van de Auvergne, treft u ons in een heerlijke rustige omgeving in het in oorspronkelijke staat bewaard gebleven prachtige authentieke Franse dorp Egliseneuve d'Entraigues.

  Ons hotel beschikt over 16 ruime kamers. De meeste daarvan zijn voorzien van een moderne badkamer. De inrichting van de kamers komt overeen met de stijl en de historie van het gebouw en bestaat uit authentieke Franse meubels. De bedden zijn comfortabel en voorzien van nieuwe matrassen en beddenboed met een klassieke ombouw (Louis XV demi-corbeille).

  Van het terras aan de tuinkant kunt u te allen tijde gebruik maken. Men kan er ook lunchen en dineren.

  De goed voorziene bar/lounge biedt u de nodige gezelligheid. 's Middags kunt u genieten van exclusieve hapjes, zoals bijvoorbeeld gerookte zalm op toost of een tonijnsalade met een goed glas champagne.   

  Hôtel de la Providence
  Alexander et Anita Poustylnikoff
  Route de Besse
  63850 Egliseneuve d’Entraigues
  Tél : 33 (0)4.73.71.90.03
  Email : info@hotel-providence.com
      


  Top