1/2 pension

Halbpension

Halfpension

Half board

Chambres

Kamers

Zimmer

Rooms

Tarifs

Preisliste

Tarieven

Tariffs

Tourisme

Tourism

Tourismus

Toerisme

Liens

Links

Links

Links

Home

Accès

Access

Access

Locatie

Avis Clients

#Customers reviews

#Customers reviews

#Customers reviews

Les chambres

Zimmer

Kamers

Rooms

Infos légales

Legales notices

Legales notices

Legale notices

Le restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Hôtel

Hotel

Hotel

Hotel

Infos +

Infos +

Infos +

Infos +

 • Hôtel Providence Egliseneuve d’Entraigues

 • Hôtel Providence Egliseneuve d’Entraigues

 • Hôtel Providence Egliseneuve d’Entraigues

  You are here >> Tarieven > Halfpension
  HALFPENSION 2019

  ​Boek direct bij ons en ontvang onmiddelijk 5,00 € korting!*
  ECONOMY KAMERS HALFPENSION Basis Direct Naseizoen
  Eenpersoonskamer 76,00 71,00 71,00
  Tweepersoonskamer 121,50 116,50 116,50
  Driepersoonskamer 172,50 167,50 167,50
  Driepersoonskamer (2 ouders, 1 kind) 158,00 153,00 153,00
  Vierpersoonskamer (2 grand-lits) 216,00 211,00 211,00
  Familiekamer (2 ouders, 2 kinderen) 194,50 189,50 189,50
  Familiekamer (2 ouders met 3 kinderen)  226,00 221,00 221,00
   
  STANDAARDKAMERS HALFPENSION Basis Direct Naseizoen
  Eenpersoonskamer   100,00 95,00 90,00
  Tweepersoonskamer 148,50 143,50 € 138,50
  Driepersoonskamer 199,50 194,50 189,50
  Driepersoonskamer (2 ouders, 1 kind) 185,00 180,00 175,00
  Vierpersoonskamer (2 grand-lits) 245,50 240,50 235,50
  Familiekamer (2 ouders, 2 kinderen) 216,50 211,50 206,50
  Familiekamer (2 adultes, 3 enfants) 250,50 245,50 240,50
   
  SUPERIOR KAMERS HALFPENSION Basis Direct Naseizoen
  Eenpersoonskamer 108,50 103,50 98,50
  Tweepersoonskamer 159,50 154,50 149,50
  Driepersoonskamer 208,00 203,00 198,00
  Driepersoonskamer (2 ouders, 1 kind) 196,00 191,00 186,00
  Vierpersoonskamer (2 grand-lits) 254,00 249,00 244,00
  Familiekamer (2 ouders, 2 kinderen) 232,50 227,50 222,50
  Vierpersoonskamer de Luxe (2 grand-lits) 269,00 264,00 259,00
  Familiekamer de Luxe (2 ouders, 2 k.) 240,00 € 235,00 230,00

  Halfpension
  Voor uw verblijf op basis van halfpension zijn het diner, uw overnachting en het ontbijt inbegrepen. U kunt natuurlijk ook à la carte eten of kiezen voor een dagschotel (circa € 12,50). Ouders met kinderen bieden wij gereduceerde tarieven.

  De prijzen vanaf 3 overnachtingen gelden niet  altijd van 15 juli tot 15 augustus en van 20 december tot 3 januari.

  Korting van € 5,00 indien u direct bij ons boekt

  Deze korting gaat niet samen met andere aanbiedingen.

  Tarieven Laagseizoen
  ​Tijdens het laagseizoen zijn alle kamerprijzen met 10,00 verlaagd! De periodes wanneer deze gangbaar zijn kunt u op de Franse versie terugvinden en zijn niet verenigbaar met andere aanbieding, kortingen of promoties.

  Prijzen tijdens schoolvakanties en Feestdagen
  Tijdens deze perioden zijn in de regel geen promotionele aanbiedingen van toepassing, tenzij anders aangegeven. De tarieven zijn op enkele vrijdagen en zaterdagen in deze periodes met circa ​€ 10,00 ​per kamer verhoogd.

  Boekingscondities
  U vindt deze op de Franse versie van deze pagina.

  ONZE AANBIEDING VOOR EEN PRACHTIG MEERDAAGS THEMA ARRANGEMENT
  Het is met veel plezier dat wij u dit jaar een verblijf kunnen aanbieden met bijzondere thema’s voortkomend uit onze streek, het prachtige Parc Régional des Volcans d’Auvergne! Wij bieden u een meerdaags arrangement, waarbij u flexibiliteit heeft om samen met ons per thematisch onderdeel te kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat en zelf het aantal dagen van uw verblijf bepaalt. Uiteraard kunt u ook beslissen voor meerdere items binnen één thema. Het gaat er ons om dat u geheel kiest wat bij u past en waar u het meest zin in heeft.
   
  Wellness                    
  Een ontspannende massage in onze massagesalon, een wellnessbad of een professionele meditatie in onze daartoe sfeervol ingerichte ruimte. Dit onderdeel wordt door Anita uitgeoefend. Zij is gediplomeerd psychobalancer en massagetherapeute. Zij wordt bij meerdere aanmeldingen daarin bijgestaan door haar professionele partner Isabelle Arnoux, psycho-corporaal sofrologe met een praktijk in onze dorpsgemeenschap. U kunt ook voor dit thema kiezen, terwijl uw partner misschien een sportieve invulling prefereert. Leest u daarvoor hetgeen wij kunnen aanbieden onder het kopje Sport.
   
  Natuur                      
  Ondervind in het hart van het wonderschone Sancy gebergte wat het is om daar een educatieve ecologische trektocht te houden met een flamboyante plaatselijke gids, geboren en getogen in het Sancy gebergte. Hij kan u desgewenst ook in het Engels begeleiden. Tijdens de tocht leert hij u van alles over de rijke flora en fauna en de prehistorische vindplaatsen uit de streek, zoals bijvoorbeeld de bekende Vallée de Chaudefour, La Fontaine Salée, Lac Pavin, Lac Chauvet, de vulkanische meren van La Godivelle en nog veel meer. Hij geeft u bovendien graag tips en suggesties over nog andere bezienswaardigheden uit onze beroemde streek.
  Een trektocht met deze zeer gedegen, maar ook humoristische gids door het gebergte en zijn magnifieke vulkanische meren vormt op zichzelf een hoogtepunt van uw vakantie.
   
  Ambacht:  Kaas – Charcuterie - Wijn                 
  De Auvergne met zijn overdaad aan natuurlijke producten heeft op dit terrein een geweldig aanbod, zoals de geweldige streekkazen (Bleu d’Auvergne, Fourme d’Ambert, St-Nectaire, Salers, Cantal), de charcuterie (vleeswaren) van de beroemde Salers en Montbéliard runderen. Als u wilt, zult u een bezoek brengen aan een ambachtelijke ecologische kaasboerderij van de beroemde kaas Saint-Nectaire, die voldoet aan de hoogst bestaande kwaliteitsnorm AOP (Appellation d’Origine Protégée). De charmante familie die al sinds vele generaties dit vak beoefent, geeft u alle uitleg bij het ambachtelijke proces van de kaasbereiding. U zult met eigen ogen het hele proces bijwonen van het melken van de koeien tot het eindproduct, de verse kaas. Vanzelfsprekend kunt u de kazen daar proeven, van vers tot gerijpt tot 12 weken.
  Een bezoek aan Salers waar men u van alles kan vertellen over de bereiding van de charcuterie waar de Fransen likkebaardend over spreken. Tenslotte zullen we ook een bezoek aan een wijngoed kunnen arrangeren, waarbij naast uitleg over de het maken van wijn uit onze streeek,  u alle gelegenheid krijgt om de wijnen ook te proeven.
   
  Eten en Drinken: Wijnproeverij en maaltijd met een bekend heerlijk streekgerecht
  Wat is Frankrijk zonder dit thema tenslotte! Binnen het arrangement, bieden wij u een regionale maaltijd, de Truffade, gemaakt met de ingrediënten uit de streek. Wij gebruiken natuurlijk kaas van genoemde kaasboerderij en charcuterie uit de Auvergne. Voordien zal Alexander, voorheen adjunct-directeur van het magnifieke wijnchâteau Beaulieu in de Provence, een wijnproeverij van de beste streekwijnen voor u verzorgen. Ter begeleiding worden de lokale kazen met wat verse baguette niet geschuwd…..
   
  Sport
  Wij organiseren voor u graag een tocht te paard (onder begeleiding) door de omgeving van het bergdorp Montboudif. Indien u wilt, reserveren wij een tennisbaan in ons dorp en voor zwemliefhebbers, is er ook een mooi zwembad vlakbij. Onze omgeving wordt veel bezocht door mountainbikers en andere recreatieve fietsers en wandelaars. Het hotel doet aan verhuur van mountainbikes die voor u binnen het arrangement kostenloos zijn. Voorts is Egliseneuve een kruispunt van twee grote bergwandelroutes, de Routes Grande Randonnée 4 en 30. Wij informeren u graag ter plekke over de bewegwijzering en helpen u een keuze te maken tussen de diverse routes. Tenslotte kunnen we u onder begeleiding van een ervaren visser uit onze streek laten vissen op forel in de bergstromen en meren  in de onmiddelijke omgeving van ons dorp. Desgewenst bereiden wij de door u vers gevangen vis 's avonds in het restaurant. Een niet te versmaden delicatesse! Natuurlijk staat Alexander, als u het hem vraagt, garant voor een goede wijnkeuze bij uw zelfgevangen verse forel!
   
  Andere suggesties om te overwegen tijdens uw verblijf
   
  La Godivelle
  Op 12 km van ons dorp bevinden zich twee echte kratermeren met vulkanisch maanlandschap. Het is in de zomer vaak drukbezocht door bergwandelaars. Gezien de schoonheid ervan, heeft men het opgenomen in één van de GR (grote wandelroutes door Frankrijk) routes. Het dorpje tussen beide meren is heel schilderachtig en beschikt over een aardige bistro. Voor de sportieve wandelaars is het zeker te doen, maar houd wel rekening met een behoorlijk stijgingspercentage.
   
  Salers
  Volgens vele Fransen het mooist bewaard gebleven middeleeuwse dorp van Frankrijk. De architectuur geeft u het idee een film van Harry Potter binnen te lopen. Het oergezellige dorp is ook bekend om zijn bijzondere ambachtelijke producten, t.w. Salerskaas, vleeswaren van de Salerskoeien, handgemaakte biscuits en borduurwerk. Vanzelfsprekend biedt het dorp bistrots en brasseries met leuke terrassen die een bezoek zeker waard zijn. Het is ruim een uur rijden met een magnifieke route onder meer over de Puy Mary met een fantastisch vergezicht.
   
  Besse
  Een klein typisch stadje uit de omgeving met een gezellige middeleeuwse dorpskern, veel terrasjes waar men het plaatselijke bier (jawel!) combineert met de regionale boerenkeuken. Het ligt op 20 minuten rijden van ons hotel.
   
  Le Mont Dore en La Bourboule
  Deze historische plaatsen zijn vooral bekend door hun thermen in de zomer en de laatste twee ook vanwege de wintersport. De mondaine ambiance, de sfeervolle winkelstraten zijn kenmerkend.
   
  Saint-Nectaire
  Natuurlijk bekend om zijn kaas, maar ook een mooi historisch plaatsje met een beroemde romaanse kerk. Volgens sommigen behoort deze bij de 10 mooiste kerken van Frankrijk.
   
  Vallée de Chaudefour
  Op een half uur rijden van ons dorp, komt u in een waarlijk schitterende vallei waar de natuur ongerept is. Het is een beschermd natuurgebied. In de schemering is de kans heel groot dat u dieren in het wild waarneemt. In een kleine dorpsgemeenschap van circa 25 huizen, bevindt zich een leuke bistro met terras en een prachtig uitzicht. De keuken is ambachtelijk en wordt bestierd door een echtpaar die alles zelf bereiden.  
   
  Egliseneuve d’Entraigues
  Ons dorp heeft natuurlijk ook het een en ander te bieden. Het is vooral bekend om zijn twee prachtige watervallen die zich op 1,5 km van de dorpskern bevinden. Voorts is ons Romaans Kerkje een monument dat een bezoek zeker waard is. Eglieseneuve heeft een Maison des Fromages, waar u kazen uit de streek kunt proeven en u een korte educatieve film toont over de verschillende appellations, hun bereidingswijzen en hun smaakprofielen. Het is tevens het informatiecentrum van het Office de Tourisme du Sancy.
  Kosten
  € n.o.t.k. voor volwassenen
  € n.o.t.k. voor kinderen van 6 tot 12 jaar
  Gratis voor kinderen onder 6 jaar

  De tarieven worden berekend aan de hand van het programma dat wij met u samenstellen. Richtlijn is een betaalbaar (kenmerk van de Auvergne) bedrag per dag op basis van half-pension in een mooie klassiek ingerichte ruime kamer met badkamer voor 2, of 3 personen of een familiekamer en suite. Wij verzorgen ook picknicks als u dat wenst.

  Neemt u gerust contact met ons op. 
  T +33 4 73 71 90 03
  E info@hotel-providence.com
   

  Hôtel de la Providence
  Miriam et Cédric
  Route de Besse
  63850 Egliseneuve d’Entraigues
  Tél : 33 (0)4.73.71.90.03 ou 33 (0)6.56.71.43.26
  Email : hotel-providence@orange.fr
      


  Top